Tag Archives: οργάνωση γάμου

Συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο

wedding_happy1


ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Μια μοναδική συνταγή για να πετύχει ο γάμος σας!
Ακολουθήστε τις οδηγίες, χρησιμοποιήστε σωστά τη δοσολογία και….
απολαύστε μια μοναδική γεύση ευτυχίας!!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 φλιτζάνι Αγάπη
  • 2 φλιτζάνια Αφοσίωση
  • 3 φλιτζάνια Συγχώρεση
  • 1 φλιτζάνι Φιλία
  • 5 κουταλιές Ελπίδα
  • 2 κουταλιές Τρυφερότητα
  • 4 λίτρα Εμπιστοσύνη
  • 1 βαρέλι Γέλιο
  • Καλοσύνη
  • Κατανόηση

Continue reading Συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο

Χρονοδιάγραμμα προετοιμασιών

wedstar_weddingΠαντρεύστε????

Η ώρα η καλή…..

Αφού πήρατε την μεγάλη απόφαση να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας καλό θα ήταν να αρχίσετε έγκαιρα τις προετοιμασίες.
Σας συμβουλεύουμε από που πρέπει να ξεκινήσετε την αναζήτηση και πως να πορευθείτε.
Αρχικά επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.wedstar.gr/ και συμβουλευτείτε ή κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς σε θέματα και είδη γάμου.

Από πού να αρχίσετε???
Continue reading Χρονοδιάγραμμα προετοιμασιών

Happy Wedding

Happy Wedding
Cathy Anne,Howes

happy-weddingA practical and fun guide to create the perfect day, packed with advice and information on everything from setting the date and finding a venue to choosing the flowers, planning the reception, writing speeches, and making the whole thing fantastically memorable. With 100 imaginative and invaluable tips, you can take the strain out of wedding planning and concentrate on enjoying the day itself.

Ο γάμος

weddingΟ γάμος
Ζαμπούνης, Χρήστος Κ.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του “Savoir Vivre”, ο Χρήστος Ζαμπούνης επιστρέφει με ιδέες, προτάσεις αλλά και τους κανόνες ενός γάμου. Πρόκειται για το απόλυτο εγχειρίδιο για όσους ετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα της ζωής τους, αλλά και για όσους θέλουν να βεβαιωθούν ότι τα έκαναν όλα σωστά. Από την πρόταση γάμου μέχρι το ταξίδι του μέλιτος, το βιβλίο περιγράφει τις διαδικασίες με κάθε λεπτομέρεια και πληροφορεί τους ενδιαφερομένους για τους συμβολισμούς των επιλογών τους.
Μαρτυρίες προσωπικοτήτων και δημοσιογραφικές πληροφορίες προσδίδουν μία επιπλέον ενδιαφέρουσα διάσταση στο κείμενο.

33 Βήματα ως την εκκλησία

wedding_byliakanari33 Βήματα ως την εκκλησία
Κανάρη Λία

Απαλλαγείτε από το άγχος της οργάνωσης του γάμου σας! Η μέρα του γάμου είναι πολύ σημαντική για όλους μας. Τότε ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας και θέλουμε η αφετηρία του να είναι λαμπερή και ευοίωνη. Ας θυμηθούμε σε πόσες γαμήλιες τελετές έχουμε παρευρεθεί. Κάποιες ήταν υπέροχες. Κάποιες άλλες, όμως, ήταν λιγότερο επιτυχημένες, γιατί τις “στιγμάτισαν” μικρές ή μεγαλύτερες ατέλειες στην οργάνωσή τους. Ο οδηγός 33 βήματα ως την εκκλησία σας βοηθάει να προλάβετε αυτές τις ατέλειες. Κι ακόμη περιγράφει, με άμεσο και απλό τρόπο, τα στάδια της οργάνωσης του γάμου, από τον ορισμό της ημερομηνίας μέχρι και τη γαμήλια δεξίωση.

Η συγγραφέας του, Λία Κανάρη, συγκέντρωσε πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία δεκαετιών και διαλέγει να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά της επιτυχημένης οργάνωσης γάμου.

Το βιβλίο αποτελείται από 33 κεφάλαια, ένα για κάθε βήμα μέχρι την ημέρα του γάμου. Στις σελίδες του οδηγού θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τις τυπικές διαδικασίες, τους χώρους της τελετής και της δεξίωσης, το νυφικό και το κοστούμι του γαμπρού, τα στέφανα και τις λαμπάδες, τις βέρες, τις μπομπονιέρες, τις προσκλήσεις, το στολισμό και δεκάδες άλλα θέματα που μέχρι σήμερα ταλαιπωρούσαν τους μελλονύμφους.

Τo ημερολόγιο του γάμου μας

wedding_diaryΤo ημερολόγιο του γάμου μας
Swinson, Antonia

Ο γάμος αποτελεί για κάθε ζευγάρι μια γιορτή χαράς, αλλά και μια πηγή άγχους και κούρασης. Το Ημερολόγιο του γάμου μας θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο και τις υποχρεώσεις σας, και θα σας προσφέρει ξεχωριστές ιδέες και συμβουλές ώστε να πραγματοποιήσετε το γάμο των ονείρων σας. Ένα όμορφο ενθύμιο για σας!
Το ιδανικό δώρο για κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι!

Planning Your Wedding

planning_your_weddingPlanning Your Wedding
Judith,Verity

Covering: – announcing the engagement – painless planning & paying – getting everyone organized – showers, hen parties & stag nights – the wedding ceremony and reception – happy honeymoons & thankyou letters… this book makes planning easy. It shows you how to do it your way, stay inside your budget and keep friends and family happy at the same time.